+31(0)6 - 15 375 940
Helena Sustainable Innovations
Advies & realisatie energietransitie. Adviesgesprek? Maak een afspraak!
+31(0)6 - 15 375 940 Adviesgesprek? Menu

Grootschalige aanpak Helena all-electric concept

Start Briellestraat fase 2

Startsein

Met de succesvol verlopen test van het Helena all-electric concept zal binnenkort in samenwerking met de gemeente Lansingerland en de Provincie Zuid-Holland het startsein worden gegeven voor Briellestraat pilot fase 2. Doel van deze pilot is de grootschalige aanpak om een heel huizenblok naar all-electric bijna nul op de meter te brengen uit te testen. De participerende bewoners/eigenaren zullen een aantrekkelijk aanbod ontvangen om in dit project deel te nemen.

Doe mee!

De bewoners/eigenaren van het betreffende huizenblok van 13 woningen nrs. 44 t/m 48 aan de Briellestraat te Berkel en Rodenrijs zullen binnenkort middels een bewonersbrief worden uitgenodigd om zich vrijblijvend via deze website te registreren als geïnteresseerde om in dit project te participeren. Ook andere bewoners van het woonblok “de Berkelse Wal” kunnen zich registreren als belangstellende. Via een nieuwsbrief en via onze website houden we de geïnteresseerden op de hoogte.

Direct contact

Voor transitie naar een duurzame bedrijfsvoering bent u bij adviesbureau Helena Sustainable lnnovations aan het juiste adres. Wij staan met out-of-the-box concepten voor u klaar om u daarin te begeleiden.

Bel direct: 06 - 15 375 940

Stel uw vraag aan adviesbureau Helena

Aanhef *