+31(0)6 15 375 940

Aanleg 6.800 zonnepanelen Haags zonnepark ’t Oor van start

Loolaan Noord - Den Haag

De eerste van 6.800 zonnepanelen van een zonnepark in Den Haag zijn geplaatst. De aanleg van zonnepark ’t Oor aan de Loolaan door Energie van Hollandsche bodem is daarmee officieel gestart.

Zuidelijk van het IJsclubpad bouwt het bedrijf een installatie met 5700 panelen, noordelijk komen er 1.100 zonnepanelen op het ‘eco-zonnepark’. Samen gaan ze per jaar 2 megawattuur aan stroom produceren.

Zonnepark ’t Oor ligt tussen twee spoorverbindingen in. Voor treinreizigers en alle andere passanten wordt de bouw van het zonnepark van Energie van Hollandsche bodem de komende maanden zichtbaar. Het is deze zomer klaar. Een half jaar later volgt dan de ingebruikname van de installatie van het eco-zonnepark.

De aanleg van het het ecopark – een initiatief van Helena Sustainable Innovations in samenwerking met Energie van Hollandsche bodem- is deels al wel bezig.

Bron: Solar Magazine / Foto: Energie van Hollandsche bodem

Stel uw vraag aan adviesbureau Helena

Aanhef *

Direct contact

Voor transitie naar een duurzame bedrijfsvoering bent u bij adviesbureau Helena Sustainable lnnovations aan het juiste adres. Wij staan met out-of-the-box concepten voor u klaar om u daarin te begeleiden.

+31(0)6 15 375 940

Adviesbureau & projectontwikkeling voor energietransitie
+31(0)6 15 375 940