+31(0)6 - 15 375 940
Helena Sustainable Innovations
Advies & realisatie energietransitie. Adviesgesprek? Maak een afspraak!
+31(0)6 - 15 375 940 Adviesgesprek? Menu

Even kennismaken

Helena Sustainable Innovations

Energietransitie naar een duurzame samenleving

Helena Sustainable lnnovations B.V. (HSI) is een onderneming met een visie en een missie. Wij zijn overtuigd van de noodzaak en urgentie van een duurzame samenleving.

Wij willen met innovatieve oplossingen de maatschappij helpen om daadwerkelijk de transitie te maken naar duurzame samenleving. Alleen dan is een duurzame samenleving gewaarborgd.

 

Sustainability by Innovation
Van idee naar werkelijkheid

Er is veel meer mogelijk dan wij denken

HSI adviseert bedrijven en (overheids-)instellingen en ontwikkelt zelf projecten op het gebied van de energietransitie. Wij brengen innovaties van idee naar werkelijkheid en laten zien dat het werkt.

Alleen door samenwerking wordt de energietransitie een succes

Wij brengen partijen (bewoners, eigenaren, bedrijven, banken, gemeentes, provincies, netbeheerders, banken, leveranciers en installateurs) bij elkaar om samen met innovatieve oplossingen de energietransitie te maken. Wij coördineren de input om samen met deze partijen integraal een project te realiseren. Wij betrekken bij deze energietransitie nadrukkelijk ook de omgeving en de lokale economie. Daarbij wordt een concept ontwikkeld, dat technisch, energetisch, juridisch en financieel haalbaar is èn voldoende draagvlak heeft.

Direct contact

Voor transitie naar een duurzame bedrijfsvoering bent u bij adviesbureau Helena Sustainable lnnovations aan het juiste adres. Wij staan met out-of-the-box concepten voor u klaar om u daarin te begeleiden.

Bel direct: 06 - 15 375 940

Stel uw vraag aan adviesbureau Helena

Aanhef *