+31(0)6 - 15 375 940
Helena Sustainable Innovations
Advies & realisatie energietransitie. Adviesgesprek? Maak een afspraak!
+31(0)6 - 15 375 940 Adviesgesprek? Menu

Advies op maat

Transitie naar een duurzame samenleving

Transitie naar duurzame energievoorziening

Helena Sustainable lnnovations levert bedrijven en overheidsinstanties adviesdiensten op het gebied van de energietransitie. Deze adviesdiensten bestrijken een breed scala aan vakgebieden op het gebied van technologie, projectmanagement, wet- en regelgeving, subsidies, belastingregelingen, financiering, omgevingsmanagement en organisatie. Wij helpen bedrijven en (overheids-)instellingen hun klimaatdoelstelling concreet te formuleren en daadwerkelijk tot realisatie te brengen.

Van idee naar realisatie

Om op een gestructureerde wijze van idee naar realisatie te komen werkt Helena Sustainable lnnovations samen met haar opdrachtgevers een zogenaamde transitieplan uit. In dit transitieplan komen aspecten naar voren als aanpak, inventarisatie van energievraag en aanbod, ontwerp, financiering, omgevingsmanagement, realisatie en exploitatie.

Direct contact

Voor transitie naar een duurzame bedrijfsvoering bent u bij adviesbureau Helena Sustainable lnnovations aan het juiste adres. Wij staan met out-of-the-box concepten voor u klaar om u daarin te begeleiden.

Bel direct: 06 - 15 375 940

Stel uw vraag aan adviesbureau Helena

Aanhef *